Mrs.Kai ♪♪


ENTRIES About Linkies Banner Stuff BIASES FOLLOW
Bonjour♚


Hai! nama saya momo . pengawas kat blog ni . *Blog Owner speaking here : Welcome to my life journal.
19 , From Neverland without Peterpan.

Status : A Tesl Student


Soyu ft Junggigo - Some ❤️
rasa memekak sila stop lagu


Tagboard×

Ads tak dihalalkan disini
No Spam ! Have Shame on yourself.
I hate Spammers!!!!!

contact meツ

: Girl
: × Girl×
:DONT HAVE . SOBSOB
: PRIVATE



loveeee❤


; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Thankyou✿

Template: Aina Marsya
Others : G - D

*If I use your stuff and I didn't credit it, please tell me at shoutbox*

2015 is around the corner !!
Friday, 19 December 2014 • 15:45 •
hai assalamualaikum uolls .

oke dah lama tak update . sebab tak ada cerita nak dicerita kan . cuti-2 ni duduk rumah je lah .

tolong mak , makan , tidur .

hahaha .

dah tu nak buat apa lagi kan?

plan nak study . nak cover chapter tahun ni . tapi nyaa . hmmp . buku entah ke mana . tak sedar diri tahun depan nak SPM ! .

addmath tunggang langgang , mathmode lagi lah tunggang langgang . ini semua sebab aku ni alah dengan number . perghh tak boleh weh . aku tengok number aku jadi pening . pastu aoperasi dia lagi .

so ceritnya , aku tak minat mathematics . hahaha ,

boleh tu boleh je nak study . tapi itu la macam aku cakap tadi . malass menguasai diri . tak sedar diri tahun depan nak SPM.



0 Comments:

Post a Comment


Older Newer