Mrs.Kai ♪♪


ENTRIES About Linkies Banner Stuff BIASES FOLLOW
Bonjour♚


Hai! nama saya momo . pengawas kat blog ni . *Blog Owner speaking here : Welcome to my life journal.
19 , From Neverland without Peterpan.

Status : A Tesl Student


Soyu ft Junggigo - Some ❤️
rasa memekak sila stop lagu


Tagboard×

Ads tak dihalalkan disini
No Spam ! Have Shame on yourself.
I hate Spammers!!!!!

contact meツ

: Girl
: × Girl×
:DONT HAVE . SOBSOB
: PRIVATE



loveeee❤


; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Thankyou✿

Template: Aina Marsya
Others : G - D

*If I use your stuff and I didn't credit it, please tell me at shoutbox*

Re-union tak jangka . 26/11/14
Wednesday, 26 November 2014 • 17:12 •
hello assalamualaikum .

ewah tajuk tak boleh skema lagi ke ? haha .

so after a while tak jumpa aku dengan elis decide nak meet hari ni . elis ni kawan baik aku masa sekolah rendahh dulu . SK KARAK 2005-2010 . ada sorang lagi . azmatun . tapi dia duduk jauh nau kat JB so kitorang decide nak meet berdua je lah .

  harini kan result upsr keluar . elis pergi lah teman adik dia ambik result . rupanya ada azmina , arif dengan ikhwan sekali . ya allah . lamanya tak jumpa budak-2 ni . malu weh . haha

jumpa arif fahmi . well semakin hensem budak sotong ni . hahaha . then jumpa ikhwan . bila nak tinggi ha ? heheh *naughty me ~

oke aku pergi lah sekolah jap . naik kelas . hahaha kelakar je rasa nya . throwback balik kenangan-2 lama . masing-2 semua hebat-2 . ada sekolah INSOFT , SESERI dengan SEMESTA . pandai-2 google ek . ahha .

proud of them . aku low profile je . dorang tak tahu aku setiausaha pengawass . hahahah *ter-riak opps sorri istighfar . . heheh ., saja je . takde motif pun . terasa diri macam tak cukup hebat berbanding diorang . tapi tak apa . aku tak kecil hati . rezeki ada kat mana-2 je . tinggal usaha nak dapatkan tu je .

**senyum .

jauh betul terpesong dari tajuk . hehe . oke sambung . then lepastu kitorang pergi bilik cikgu kaunseling tu . aku dengan cikgu tu tak rapat mana pun . budak-2 ni je rapat . so macam-2 lah diceritakan .

dalam pukul 1 tu semua dah bersurai dah . dah snap-2 sikit then semua ikut haluan masing-2 . fahmi pergi cc main DOTA -- . ikhwan dengan azmina balik rumah . tinggal aku dengan elis . rancangan asal nya nak pergi KFC makan-2 borak-2 .

dah pergi KFC tu makan-2 borak-2 throwback-2 kisah lama . rindunyaa . cerita tentang crush masa sekolah rendah . hahah . terasa kelakar je semua benda . macam-2 lah yang diceritakan aku dengan elis . haish . seronok pulak rasanya . haha

*senyum .

aku harap boleh jumpa azmatun pulak . dah empat tahun tak jumpa . last jumpa masa hari last sekolah rendah . itu lah kali terakhir jumpa . rindu woi . haha .

k layan lah gambar-2 ni ek . eheh

ini che muhd ikhwan denga mohd arif fahmi =) . 


mohd arif fahmi . k die hensem T_T . *tapi aku tak terpikat . 


atas kiri : nur azmina izzati . SESERIans
atas kanan : aku . SEMKASians
bawah kiri: nur elisafanis . INSOFTians
bawah kanan : mohd arif fahmi . SEMESTAians , che muhd ikhwan . INSOFTians

semua budak hebat-2 . aku je takde rezeki nak merasa sekolah macam dorang sebab masa dulu-2 parents aku tak kasi . *so sad 

tapi tak pe .macam aku cakap rezeki ada di mana-2 tinggal kita usaha untuk dapatkan aje =)

azmina , elis dan sayaaaaa

makan-2 snap-2 . balik :D 

oke . i have a really good time today . thanks guys . rindu korang !! maceh umi elis dengan elis hantar balik tadi . buat susah-2 je . malu kita . haha . 

kbye .







0 Comments:

Post a Comment


Older Newer